Eengezinswoning kopen in Den Bosch?

Heeft u een gezin en/of is er uitbreiding op komst en bent u op zoek naar een mooie woning in Den Bosch? Dan is een eengezinswoning een goede optie voor u. Bij Boumij Makelaars kunt u terecht voor iedere woonwens en met elk budget. Wij beschikken over een ruim en divers aanbod eengezinswoningen. Zowel bestaand als nieuwbouw. Onze makelaar gaat graag vol enthousiasme, stap voor stap, met u aan de slag om uw droomwoning te vinden.

Filter

De kenmerken van een eengezinswoning

Zoals de naam eengezinswoning al doet vermoeden, is het bedoeld voor bewoning door één gezin. Een eengezinswoning heeft een aantal vaste kenmerken:

  • Er bevindt zich geen woning boven of onder de eengezinswoning. U heeft dus geen onder- en bovenburen.
  • Aan de voorkant beschikt de woning over een toegangspad of voortuin, dus niet over een gedeeld gangpad of een galerij.
  • Traditioneel is een eengezinswoning voorzien van een woonkamer op de begane grond, minimaal twee slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. De keuken, de badkamer en het toilet worden enkel door de bewoners gebruikt.

Bent u na het lezen van bovenstaande kenmerken overtuigd van uw zoektocht naar een eengezinswoning in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek.

Eerlijk, betrouwbaar & betrokken

De makelaars van Boumij Makelaars weten als geen ander dat het spannend is om een woning te kopen. Wij begeleiden en ondersteunen u graag bij de aankoop van uw eengezinswoning in Den Bosch. Daarbij houden we het hoofd koel en letten we op zaken die u misschien in uw enthousiasme over het hoofd ziet. Bij het kopen van uw nieuwe woning staan uw wensen altijd centraal, maar wij zijn ook altijd eerlijk, kritisch, betrouwbaar én betrokken. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen achteraf: wij zijn en blijven altijd transparant.

Veelgestelde vragen

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Wat zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van een huis komen meer kosten kijken dan alleen de aankoopprijs. Kosten waar u ook mee te maken krijgt zijn de kosten koper. Maar wat is kosten koper nou eigenlijk? Dit zijn de kosten die u moet betalen om eigenaar van de woning te worden. Zijn de kosten koper voor iedereen gelijk of zijn er andere kosten koper voor starters?

Lees meer

Wat is de wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een huis?

Als de koopovereenkomst door zowel de kopende als de verkopende partij is getekend, is de koop een feit. Toch kan de koper na het tekenen van de koopovereenkomst nog van de koop af dankzij de wettelijke bedenktijd. De wettelijke bedenktijd na de aankoop van een huis is drie dagen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de bedenktijd één kalenderweek.

Lees meer

Wat is mijn huis waard