Eengezinswoning kopen in Den Bosch?

Heeft u een gezin en/of is er uitbreiding op komst en bent u op zoek naar een mooie woning in Den Bosch? Dan is een eengezinswoning een goede optie voor u. Bij Boumij Makelaars kunt u terecht voor iedere woonwens en met elk budget. Wij beschikken over een ruim en divers aanbod eengezinswoningen. Zowel bestaand als nieuwbouw. Onze makelaar gaat graag vol enthousiasme, stap voor stap, met u aan de slag om uw droomwoning te vinden.

Filter

De kenmerken van een eengezinswoning

Zoals de naam eengezinswoning al doet vermoeden, is het bedoeld voor bewoning door één gezin. Een eengezinswoning heeft een aantal vaste kenmerken:

  • Er bevindt zich geen woning boven of onder de eengezinswoning. U heeft dus geen onder- en bovenburen.
  • Aan de voorkant beschikt de woning over een toegangspad of voortuin, dus niet over een gedeeld gangpad of een galerij.
  • Traditioneel is een eengezinswoning voorzien van een woonkamer op de begane grond, minimaal twee slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder. De keuken, de badkamer en het toilet worden enkel door de bewoners gebruikt.

Bent u na het lezen van bovenstaande kenmerken overtuigd van uw zoektocht naar een eengezinswoning in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek.

Eerlijk, betrouwbaar & betrokken

De makelaars van Boumij Makelaars weten als geen ander dat het spannend is om een woning te kopen. Wij begeleiden en ondersteunen u graag bij de aankoop van uw eengezinswoning in Den Bosch. Daarbij houden we het hoofd koel en letten we op zaken die u misschien in uw enthousiasme over het hoofd ziet. Bij het kopen van uw nieuwe woning staan uw wensen altijd centraal, maar wij zijn ook altijd eerlijk, kritisch, betrouwbaar én betrokken. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen achteraf: wij zijn en blijven altijd transparant.

Wat is mijn huis waard