Uw makelaar regio Sint Michielsgestel

Wilt u uw huidige woning in Sint Michielsgestel verkopen of verhuren? Of bent u op zoek naar een nieuwe woning in de Meijerij van Den Bosch? Bij Boumij Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé makelaar voor Sint Michielsgestel en omstreken. Ons gedreven team van specialisten zet zich dagelijks vol enthousiasme in voor het kopen, verkopen en verhuren van woningen en panden. Dit doen we vanuit ons prachtige jaren 30-pand aan de Hekellaan in Den Bosch.

Gespecialiseerd in nieuwbouw

Als makelaar regio Sint Michielsgestel zijn we gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Onze nieuwbouwmakelaars begeleiden u met goede kennis van zaken in alle fasen die een nieuwbouwproject kent, want er komt veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. Van de inschrijving en de financiering tot en met de afhandeling bij de notaris.

Maar we doen natuurlijk niet alleen nieuwbouw. Als makelaar in de regio Sint Michielsgestel begeleiden we u ook bij een taxatie, gratis waardebepaling, het kopen van een bestaande woning of een goed hypotheekadvies.

Meer informatie? Schakel ons als makelaar in Sint Michielsgestel in

Of u nou op zoek bent naar een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar: onze makelaar staat in de regio Sint Michielsgestel graag voor u klaar. Wij kennen Sint Michielsgestel en omgeving door en door, omdat al onze makelaar uit de buurt komen. Daarnaast hebben we in al die jaren een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Vandaar dat onze gemiddelde verkooptijd ook een stuk lager ligt dan het landelijk gemiddelde: 46 dagen in plaats van 79 dagen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op. Wij vertellen u in een vrijblijvend gesprek uitgebreid over onze dienstverlening.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer