Uw makelaar regio Sint Michielsgestel

Wilt u uw huidige woning in Sint Michielsgestel verkopen of verhuren? Of bent u op zoek naar een nieuwe woning in de Meijerij van Den Bosch? Bij Boumij Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé makelaar voor Sint Michielsgestel en omstreken. Ons gedreven team van specialisten zet zich dagelijks vol enthousiasme in voor het kopen, verkopen en verhuren van woningen en panden. Dit doen we vanuit ons prachtige jaren 30-pand aan de Hekellaan in Den Bosch.

Gespecialiseerd in nieuwbouw

Als makelaar regio Sint Michielsgestel zijn we gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Onze nieuwbouwmakelaars begeleiden u met goede kennis van zaken in alle fasen die een nieuwbouwproject kent, want er komt veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. Van de inschrijving en de financiering tot en met de afhandeling bij de notaris.

Maar we doen natuurlijk niet alleen nieuwbouw. Als makelaar in de regio Sint Michielsgestel begeleiden we u ook bij een taxatie, gratis waardebepaling, het kopen van een bestaande woning of een goed hypotheekadvies.

Meer informatie? Schakel ons als makelaar in Sint Michielsgestel in

Of u nou op zoek bent naar een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar: onze makelaar staat in de regio Sint Michielsgestel graag voor u klaar. Wij kennen Sint Michielsgestel en omgeving door en door, omdat al onze makelaar uit de buurt komen. Daarnaast hebben we in al die jaren een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Vandaar dat onze gemiddelde verkooptijd ook een stuk lager ligt dan het landelijk gemiddelde: 46 dagen in plaats van 79 dagen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op. Wij vertellen u in een vrijblijvend gesprek uitgebreid over onze dienstverlening.