Op zoek naar een makelaar in Den Dungen?

Bent u op zoek naar een woning in de buurt van Den Bosch, maar wilt u liever niet in de stad zelf wonen? Dan is Den Dungen een heel goed alternatief. Een gezellig dorp, met een prachtige natuur, gelegen in de moerasachtige delta van de rivieren de Dommel en de Aa. Boumij Makelaars is dé makelaar voor het aankopen, maar ook voor het verkopen of verhuren van uw woning in Den Dungen en omstreken. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé makelaar voor Den Dungen en omstreken. Dit doen we vanuit ons authentieke jaren 30-pand aan de Hekellaan in Den Bosch.

De voordelen van een makelaar

Waarom u voor het verkopen of aankopen van een huis in de regio Den Dungen een makelaar in moet schakelen? Omdat wij als makelaarskantoor een aantal voordelen te bieden hebben.

 • Groot netwerk
  Ons grote team van specialisten heeft in al die jaren een groot en waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd.
 • Ontzorgen
  Een makelaar doet veel meer dan alleen het verkopen van uw huis. Er komt ook veel voorbereidingswerk, papierwerk en nazorg bij kijken. Een makelaar ontzorgt, zodat u zich op belangrijke zaken kunt focussen.
 • Kwaliteit en deskundigheid
  Alle makelaars die bij Boumij Makelaars werken, zijn kwalitatieve en deskundige makelaars. Daarnaast zijn we ook altijd eerlijk, betrokken en transparant. U weet wat u aan ons heeft.
 • Goed in onderhandelen
  Eén van de grootste voordelen van een makelaar is dat zij niet emotioneel betrokken zijn bij de verkoop van een woning. Een makelaar blijft dus altijd zakelijk en is en blijft goed in onderhandelen.

Bent u benieuwd naar de voordelen die Boumij Makelaars u kan bieden? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we graag wat we voor u als makelaar in Den Dungen en omstreken kunnen betekenen.