Bungalow te koop in Den Bosch

Wordt u al een dagje ouder of bent u, om wat voor reden dan ook, niet zo goed ter been? Dan biedt een gelijkvloers woning, bekend als bungalow, een goede oplossing. Een bungalow geeft u de gelegenheid om wat kleiner en dus wat betaalbaarder te gaan wonen. Bent u benieuwd of er een bungalow te koop staat in de regio Den Bosch die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget? Neem dan contact op met Boumij Makelaars. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé betrouwbare, betrokken en transparante makelaar die u met veel plezier helpt met al uw vraagstukken op het gebied van wonen.

Filter

De voordelen van een bungalow

Een bungalow is een vrijstaande woning. Vaak staan bungalows in een wat groenere omgeving. Wij zetten de voordelen van een bungalow graag voor u uiteen:

 • Meer toegankelijkheid
  Eén van de grootste voordelen is dat de oppervlakte van een bungalow gelijkvloers is. Bungalows bieden dus veel meer toegankelijkheid dan woningen met meerdere verdiepingen.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Een bungalow is eenvoudig uit te breiden met een extra kamer of zelfs (gedeeltelijk) een extra verdieping.
 • Minder stookkosten
  Omdat een bungalow maar één verdieping heeft en een open karakter kenmerkend is, brengt een bungalow minder stookkosten met zich mee.
 • Privacy
  Vaak staan bungalows wat meer afgelegen. Hierdoor heeft u meer privacy en kunt u optimaal genieten van de omliggende ruimte.

Een enthousiast team van specialisten

Wanneer u voor een aankoopmakelaar van Boumij Makelaars kiest, kiest u voor een enthousiast team van specialisten. Samen met u gaan we op zoek naar een bungalow die al te koop staat of die te koop komt in de omgeving van Den Bosch. Wij zetten ons dagelijks in voor het kopen en verkopen van de woningen van onze klanten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een mooie bungalow te koop zien staan in ons aanbod woningen in de regio Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Veelgestelde vragen

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Wat zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van een huis komen meer kosten kijken dan alleen de aankoopprijs. Kosten waar u ook mee te maken krijgt zijn de kosten koper. Maar wat is kosten koper nou eigenlijk? Dit zijn de kosten die u moet betalen om eigenaar van de woning te worden. Zijn de kosten koper voor iedereen gelijk of zijn er andere kosten koper voor starters?

Lees meer

Wat is de wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een huis?

Als de koopovereenkomst door zowel de kopende als de verkopende partij is getekend, is de koop een feit. Toch kan de koper na het tekenen van de koopovereenkomst nog van de koop af dankzij de wettelijke bedenktijd. De wettelijke bedenktijd na de aankoop van een huis is drie dagen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de bedenktijd één kalenderweek.

Lees meer

Wat is mijn huis waard