Bungalow te koop in Den Bosch

Wordt u al een dagje ouder of bent u, om wat voor reden dan ook, niet zo goed ter been? Dan biedt een gelijkvloers woning, bekend als bungalow, een goede oplossing. Een bungalow geeft u de gelegenheid om wat kleiner en dus wat betaalbaarder te gaan wonen. Bent u benieuwd of er een bungalow te koop staat in de regio Den Bosch die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget? Neem dan contact op met Boumij Makelaars. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé betrouwbare, betrokken en transparante makelaar die u met veel plezier helpt met al uw vraagstukken op het gebied van wonen.

Filter

De voordelen van een bungalow

Een bungalow is een vrijstaande woning. Vaak staan bungalows in een wat groenere omgeving. Wij zetten de voordelen van een bungalow graag voor u uiteen:

 • Meer toegankelijkheid
  Eén van de grootste voordelen is dat de oppervlakte van een bungalow gelijkvloers is. Bungalows bieden dus veel meer toegankelijkheid dan woningen met meerdere verdiepingen.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Een bungalow is eenvoudig uit te breiden met een extra kamer of zelfs (gedeeltelijk) een extra verdieping.
 • Minder stookkosten
  Omdat een bungalow maar één verdieping heeft en een open karakter kenmerkend is, brengt een bungalow minder stookkosten met zich mee.
 • Privacy
  Vaak staan bungalows wat meer afgelegen. Hierdoor heeft u meer privacy en kunt u optimaal genieten van de omliggende ruimte.

Een enthousiast team van specialisten

Wanneer u voor een aankoopmakelaar van Boumij Makelaars kiest, kiest u voor een enthousiast team van specialisten. Samen met u gaan we op zoek naar een bungalow die al te koop staat of die te koop komt in de omgeving van Den Bosch. Wij zetten ons dagelijks in voor het kopen en verkopen van de woningen van onze klanten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een mooie bungalow te koop zien staan in ons aanbod woningen in de regio Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wat is mijn huis waard