Boerderij – woonboerderij te koop regio Den Bosch

Voor veel mensen is het een echte droom om te wonen op een boerderij in bijvoorbeeld de landelijke omgeving van Den Bosch. Wij van Boumij Makelaars laten deze droom graag voor u uitkomen. Staat de boerderij van uw dromen al te koop in ons huidige aanbod koopwoningen in Den Bosch? Dan regelen we een bezichtiging voor u. Is het antwoord nee? Dan gaan we aan de hand van uw wensen en budget op zoek naar een geschikte boerderij in de regio Den Bosch.

Filter
Er zijn geen woningen gevonden binnen uw zoekcriteria.

Kenmerkend aan de boerderij

De (woon)boerderij is in de meeste gevallen een grote woning. Dit omdat het volume van de traditionele stal bij de woning getrokken is. Kenmerkend aan dit soort woningen is de grote kap, meestal tot aan de eerste woonlaag en de vaak wat authentiekere en robuuste materialen, zoals een rieten dak. Een reeds omgebouwde boerderij tot woonboerderij is vaak tot in de fijnste details gemoderniseerd.

Landelijk wonen wordt steeds populairder. Mensen overwegen vaker om naar een rustigere woonomgeving te verhuizen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Landelijk wonen staan voor meer rust, meer groen, meer ruimte en meer privacy. Bent u op zoek naar een mooie boerderij in de omgeving van Den Bosch? Schakel dan Boumij Makelaars in.

Boumij Makelaars staat voor u klaar

Wij begrijpen het als geen ander dat het een grote stap is om van een woning in de stad te verhuizen naar een boerderij in de omgeving van Den Bosch. Staat uw favoriete boerderij te koop regio Den Bosch? Dan kunt u volledig op onze expertise vertrouwen. Uw wensen staan altijd centraal, maar wij zijn daarnaast ook kritisch, nuchter en eerlijk. We staan achter iedere aankoop van een boerderij, alsof het onze eigen woning betreft.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat is mijn huis waard