Boerderij – woonboerderij te koop regio Den Bosch

Voor veel mensen is het een echte droom om te wonen op een boerderij in bijvoorbeeld de landelijke omgeving van Den Bosch. Wij van Boumij Makelaars laten deze droom graag voor u uitkomen. Staat de boerderij van uw dromen al te koop in ons huidige aanbod koopwoningen in Den Bosch? Dan regelen we een bezichtiging voor u. Is het antwoord nee? Dan gaan we aan de hand van uw wensen en budget op zoek naar een geschikte boerderij in de regio Den Bosch.

Filter

Kenmerkend aan de boerderij

De (woon)boerderij is in de meeste gevallen een grote woning. Dit omdat het volume van de traditionele stal bij de woning getrokken is. Kenmerkend aan dit soort woningen is de grote kap, meestal tot aan de eerste woonlaag en de vaak wat authentiekere en robuuste materialen, zoals een rieten dak. Een reeds omgebouwde boerderij tot woonboerderij is vaak tot in de fijnste details gemoderniseerd.

Landelijk wonen wordt steeds populairder. Mensen overwegen vaker om naar een rustigere woonomgeving te verhuizen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Landelijk wonen staan voor meer rust, meer groen, meer ruimte en meer privacy. Bent u op zoek naar een mooie boerderij in de omgeving van Den Bosch? Schakel dan Boumij Makelaars in.

Boumij Makelaars staat voor u klaar

Wij begrijpen het als geen ander dat het een grote stap is om van een woning in de stad te verhuizen naar een boerderij in de omgeving van Den Bosch. Staat uw favoriete boerderij te koop regio Den Bosch? Dan kunt u volledig op onze expertise vertrouwen. Uw wensen staan altijd centraal, maar wij zijn daarnaast ook kritisch, nuchter en eerlijk. We staan achter iedere aankoop van een boerderij, alsof het onze eigen woning betreft.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Wat zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van een huis komen meer kosten kijken dan alleen de aankoopprijs. Kosten waar u ook mee te maken krijgt zijn de kosten koper. Maar wat is kosten koper nou eigenlijk? Dit zijn de kosten die u moet betalen om eigenaar van de woning te worden. Zijn de kosten koper voor iedereen gelijk of zijn er andere kosten koper voor starters?

Lees meer

Wat is de wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een huis?

Als de koopovereenkomst door zowel de kopende als de verkopende partij is getekend, is de koop een feit. Toch kan de koper na het tekenen van de koopovereenkomst nog van de koop af dankzij de wettelijke bedenktijd. De wettelijke bedenktijd na de aankoop van een huis is drie dagen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de bedenktijd één kalenderweek.

Lees meer

Wat is mijn huis waard