Beleggingshypotheek

Lees meer

Met een beleggingshypotheek belegt u voor de aflossing van uw hypotheek. Dat doet u door maandelijks een bepaald bedrag op een beleggersrekening te storten of door maandelijks een premie voor een kapitaalverzekering te betalen. Vanaf 1 januari 2013 kunt u geen beleggingshypotheek meer afsluiten: u krijgt hier namelijk geen hypotheekrenteaftrek meer voor. U kunt deze uiteraard wel nog hebben lopen.

Hoe werkt een beleggingshypotheek?

Uw maandelijkse lasten voor een beleggingshypotheek bestaan uit twee delen: hypotheekrente en premie voor uw kapitaalverzekering óf inleg voor uw beleggersrekening. U lost dus niet maandelijks af. 

U kunt op twee manieren beleggen

1. Met aandelen en/of obligaties in beleggingsfondsen (eenmalig of periodiek)
2. Via een levensverzekering

Als de looptijd van uw beleggingshypotheek eindigt, kunt u met de opgebouwde waarde uw hypotheek aflossen. Waar u rekening mee moet houden bij de beleggingsverzekering, is dat pas aan het eind van uw looptijd duidelijk wordt of uw beleggingen voldoende rendement hebben opgeleverd om uw hypotheek mee af te lossen. Als dit onvoldoende blijkt te zijn, dan kunt u met een restschuld achterblijven.

Heeft u vragen over uw lopende beleggingshypotheek? Neem dan contact op met Boumij Hypotheken. Onze hypotheekadviseurs staan klaar met professioneel en onafhankelijk advies.

Belangrijke documenten

Kiest u voor het afsluiten van een beleggingshypotheek in Den Bosch of omgeving voor de hypotheekadviseur van Boumij Hypotheken? Dan zijn onderstaande documenten belangrijk om te lezen:

 

vacature-onder.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht