Aanbod huurwoningen Den Bosch

Bent u op zoek naar een huurhuis of een appartement dat te huur staat in de regio Den Bosch? Bijvoorbeeld omdat u uw huis al verkocht heeft, maar nog geen nieuwe woning heeft gevonden. Of omdat u eerst wilt ervaren of de regio Den Bosch bij u past. De verhuurmakelaar van Boumij Makelaars staat graag voor u klaar.  Verhuren? Wij helpen u bij het bepalen van een redelijke huurprijs en de juridische afhandeling van de verhuur.

Filter

Wilt u een woning of appartement huren? Wij bieden een gevarieerd aanbod huurwoningen in de regio Den Bosch aan. Van tweekamer huurappartementen in hartje Den Bosch tot een huurhuis in één van de omliggende dorpen. Zit uw droomwoning niet in ons huidige aanbod ‘te huur in Den Bosch’? Laat ons uw wensen weten, wij gaan aan de hand van uw wensen en budget graag voor u op zoek.

Huren en verhuren

Bij Boumij Makelaars bent u dus aan het juiste adres voor zowel het huren als het verhuren van een woning. Als betrouwbare en professionele (ver)huurmakelaar werken wij voor particulieren, professionele partijen, beleggers en corporaties. Onze afdeling verhuur controleert altijd alle huurders, neemt de tijd voor bezichtigingen en bekijkt de huurprijs kritisch. Wij zijn één van de grootste verhuurmakelaars in de regio Den Bosch.

Mooie woning te huur gezien regio Den Bosch? Neem contact op

Heeft u in ons huidige aanbod huurwoningen een mooie woning te huur gezien in de regio Den Bosch? Neem dan contact met ons op. Samen met één van onze verhuurmakelaars gaat u het huurhuis of het appartement dat te huur staat, bezichtigen. Bent u enthousiast? Dan gaan we er alles aan doen om van dit huurhuis in de regio Den Bosch, uw nieuwe thuis te maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn huis verkopen en vervolgens weer terughuren?

Wist u dat bijna een kwart miljoen oudere huiseigenaren op papier welgesteld is, maar waarvan de rijkdom vast zit in de overwaarde van het huis? Wanneer u 55 jaar of ouder bent, uw pensioen steeds dichterbij komt en uw hypotheek grotendeels afgelost is, zit uw vermogen grotendeels in bakstenen. Een oplossing om uw geld te krijgen én in uw huis te blijven wonen is om uw huis te verkopen en vervolgens weer terug te huren. Maar is uw huis verkopen en terughuren wel een goede constructie? Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Wat is mijn huis waard