Appartement kopen in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een mooi appartement in of net buiten het centrum van Den Bosch? Dan bent u bij Boumij Makelaars aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste appartementen in ons portfolio te koop staan. Wij staan bekend als betrokken, transparante en enthousiaste makelaars die de regio Den Bosch als geen ander kennen. Onze makelaars helpen u graag in uw zoektocht naar en het kopen van het appartement van uw dromen in Den Bosch.

Filter

Waarom kiezen voor een appartement?

Een appartement is een woonruimte met in elk geval één aparte slaapkamer. Daarnaast beschikt een appartement altijd over een woonkamer, een aparte wc/badkamer en een keuken. Vaak is er ook een buitenruimte of balkon bij.

Wij zetten de voordelen van een appartement graag voor u uiteen:

  • Eén van de grootste voordelen van een appartement is meestal de locatie. Appartementengebouwen liggen vaak op een gunstige plek in of dichtbij het centrum, dichtbij voorzieningen of dichtbij groen.
  • Een gevoel van veiligheid, omdat u met meerdere mensen in één gebouw woont. Er is dus altijd een vorm van sociale controle.
  • Meestal is bij een appartement alles gelijkvloers.
  • Parkeerplaats van uw auto zit bij het appartement inbegrepen.
  • Het energieverbruik van een appartement ligt aanzienlijk lager dan bij een woning.

Wij helpen bij uw zoektocht naar een appartement in Den Bosch

Aan het kopen van een appartement zitten veel haken en ogen en dat met name op juridisch gebied. U koopt namelijk geen gebouw, maar het recht om een gedeelte van het gebouw te mogen gebruiken. Bij koopappartementen horen een splitsingsakte, een splitsingsregelement en eventueel een huishoudelijk regelement. Het is dus aan te raden om bij het kopen van een appartement in de regio Den Bosch een aankoopmakelaar in te schakelen met kennis van zaken. Boumij Makelaars is zo’n aankoopmakelaar met kennis van zaken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is mijn huis waard