Dé eerlijke en betrokken makelaar regio Kerkdriel

Of u nu een woning wilt aankopen, verkopen of verhuren in Kerkdriel. Een makelaar van Boumij Makelaars staat u graag bij. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen of verkopen van een woning een spannende fase is. En dat is waarom wij u altijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het aankoop- of verkooptraject. Bij ons geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen. Wij zijn een betrouwbaar, eerlijk en betrokken makelaarskantoor met een groot team van enthousiaste makelaars en adviseurs. Een makelaarskantoor waar uw wensen altijd centraal staan.

Van bestaande bouw tot nieuwbouw

Als makelaar hebben wij zowel bestaande woningen en appartementen als nieuwbouwprojecten in de regio Kerkdriel in ons portfolio. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw. Onze nieuwbouwmakelaars begeleiden u met goede kennis van zaken in alles fases van het traject. Van de inschrijving en de financiering tot de afhandeling bij de notaris.

Maar we doen natuurlijk niet alleen nieuwbouw. Als makelaar in de regio Kerkdriel begeleiden we u ook bij het kopen van een bestaande woning, een taxatie, gratis waardebepaling of een goed hypotheekadvies.

Neem contact op met de makelaar regio Kerkdriel

Wij kennen Kerkdriel en omgeving door en door, omdat onze makelaars allemaal uit de buurt komen. Hierdoor kunnen we niet alleen uw woning, maar ook de omgeving verkopen. Daarnaast hebben we inmiddels een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Niet voor niets dat onze gemiddelde verkooptijd een stuk lager ligt dan het landelijk gemiddelde: 46 dagen in plaats van 79 dagen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat wij als makelaar voor u in de regio Kerkdriel kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer