Dé betrouwbare makelaar regio Vught

Het kopen of verkopen van een woning is een spannende fase in uw leven. Een fase die u niet zomaar aan de eerste de beste makelaar in Vught uitbesteedt. Boumij Makelaars is niet de eerste de beste makelaar regio Vught. Wij zijn betrouwbaar, betrokken en transparant en houden u gedurende het hele verkoop- of aankoopproces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn dé NVM-makelaar in Vught en omstreken die verstand heeft van wonen en hypotheken. Wist u dat wij een verkooptijd hebben van 46 dagen? Dat is veel sneller dan het landelijke gemiddelde van 79 dagen.

Ons geweldige team van specialisten zet zich dagelijks vol enthousiasme in voor het kopen en verkopen van woningen. En we gaan ook graag voor u aan de slag.

Wonen in Vught

Wonen in Vught is wonen in een idyllisch dorp met veel groen en natuur, een diversiteit aan winkels, cafés en restaurants en cultuurhistorische bezienswaardigheden. Dé plaats om lekker te wandelen en te fietsen, bourgondisch te genieten en gewoon thuis te komen. In Vught woont u ook centraal: dicht bij Den Bosch en de bijbehorende uitvalswegen. Wilt u graag naar Vught verhuizen of woont u al in Vught en wilt u uw woning verkopen of heeft u een nieuwe woning op het oog? Schakel dan Boumij Makelaars in. Wij zijn dé makelaar voor Vught en omstreken.

Meer informatie? Schakel ons als makelaar in Vught in

Of u nou uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen in de regio Vught: de makelaar van Boumij Makelaars staat graag voor u klaar. Wij kennen Vught en omgeving door en door, omdat onze verkoopmakelaars allemaal uit de buurt komen. Ook hebben we inmiddels een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd.

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer