Op zoek naar een makelaar regio Vinkel?

De knoop is doorgehakt: u gaat een (andere) woning kopen of uw huidige woning verkopen in de regio Vinkel. Of u nou gaat verkopen of aankopen, het is een spannende tijd waarin een hoop staat te gebeuren én te beslissen. Een spannende tijd waarin wij u graag bijstaan. Een makelaar van Boumij Makelaars is goed in onderhandelen, kent de regio Vinkel als geen ander en is altijd eerlijk en transparant naar u toe. Samen maken we er een succesvol aankoop- of verkooptraject van.

Makelaar Vinkel inschakelen: dit zijn de voordelen

Tegenwoordig zijn er genoeg (online) mogelijkheden om zelf een huis te (ver)kopen. Maar toch heeft het een grote meerwaarde om een makelaar in te schakelen. Wij zetten de belangrijkste voordelen van een makelaar op een rijtje:

  • Een huis (ver)kopen doet u niet dagelijks. Wij als makelaar wel. Wij kunnen u helpen om de emotie en de ratio gescheiden te houden. Wij zorgen voor een realistische en objectieve blik.
  • Sommige woningen zijn binnen een dag verkocht en soms duurt het wat langer. Wij regelen als makelaar alle bezichtigingen, waarvoor u dus niet thuis hoeft te zijn. We zorgen dat uw woning na bezoek netjes afgesloten wordt.
  • Met behulp van een makelaar bent u als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Dat scheelt u weer een hoop werk met woningwebsites zoals Funda afspeuren.
  • Een makelaar onderhandelt altijd over de beste prijs: of u nou aankoopt of verkoopt.
  • Makelaars hebben veel verstand van koopovereenkomsten. Wij helpen u graag met het opstellen en/of het controleren van een overeenkomst voor uw woning.
  • Tenslotte zorgen wij voor de juiste manier van promoten van uw woning. Zowel online als offline.

Bent u na het lezen van bovenstaande overtuigd van de voordelen die een makelaar in de regio Vinkel u kan bieden? Neem dan contact op met Boumij Makelaars. In een vrijblijvend gesprek laten we u kennismaken met onze mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer