Uw makelaar in Berlicum en omstreken

Woont u in Berlicum en wilt u uw woning verkopen? Of bent u op zoek naar een nieuwe woning in Berlicum: bestaand, nieuwbouw of huur? Boumij Makelaars is de partner die u zoekt. Als makelaar zijn wij al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw. Wij zijn én als één van de eerste makelaarskantoren op de hoogte van nieuwbouwprojecten in Berlicum en omstreken én we hebben goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject.

Wij helpen al ruim 40 jaar mensen met veel plezier bij al hun vraagstukken op het gebied van wonen en hypotheken. En wij voegen u ook graag toe aan ons portfolio van tevreden klanten.

Wat kunnen wij als makelaar voor u in Berlicum betekenen?

Bij een makelaar wordt vaak gedacht aan het kopen en verkopen van woningen en panden. En dat is natuurlijk waar, maar een makelaar doet veel meer. Er zijn verschillende typen makelaars: de aankoopmakelaar, de verkoopmakelaar en de verhuurmakelaar. Maar daarnaast kunnen we uw woning ook taxeren, een gratis waardebepaling uitvoeren en u voorzien van een hypotheekadvies. Voor al deze genoemde diensten bent u bij Boumij Makelaars aan het juiste adres.

Iedere woonwens en elk budget

Bij Boumij Makelaars kunt u terecht voor iedere woonwens en met elk gewenst budget. Van een appartement tot een twee-onder-een-kapwoning en van een eengezinswoning tot een villa. Samen met onze makelaar gaat u op zoek naar een mooie woning of potentiële koper in het gezellige, doch rustige Berlicum. Dit doen we altijd met onze kernwaarden betrouwbaar, transparant en betrokken in ons achterhoofd. Door bewezen kwaliteit zijn we al jaren marktleider in Den Bosch, Berlicum, Vught en omgeving.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat wij als makelaar voor u in de regio Berlicum kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag.