Hypotheken

Lees meer

Uw woning financieren

Met de hypotheekservice van Boumij Makelaars helpen wij u de beste keuze te maken voor de financiering van uw koopwoning. Daarbij kijken wij niet alleen naar hoeveel u kunt lenen, maar vooral ook naar wat u wílt lenen! Uw persoonlijke wensen en ideeën en verwachte financiële situatie voor de toekomst spelen daarin een belangrijke rol. Zo blijft er altijd ruimte over om uw dromen te laten uitkomen en optimaal te genieten van het leven.

Betrouwbare hypotheekadviseurs
U bent alleen gebaat bij een open, helder en eerlijk advies, waarbij ook rekening wordt gehouden met de toekomst. Daarop kunt u rekenen bij Boumij Makelaars. Onze hypotheekadviseurs dragen het Keurmerk Financiële Dienstverlening en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarom kunt u volledig vertrouwen op onze expertise. Daarnaast zijn onze hypotheekadviseurs onafhankelijk, waardoor ze objectief kunnen bepalen welke banken en verzekeringsmaatschappijen de beste voorwaarden hebben voor uw situatie. Want alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Hoe gaan wij te werk?

Met ons effectieve 4-stappenplan, komen wij samen met u tot een hypotheekadvies op maat:

stap1.svg

Stap 1

Op basis van uw huidige situatie, wensen, mogelijkheden en voorwaarden maken wij een aantal passende voorstellen.

stap2.svg

Stap 2

Samen met u nemen wij de voorstellen uitgebreid door en vertellen wij u de voor- en nadelen. Zo kunt u een weloverwogen keuze gemaakt voor een hypotheek die bij u past.

stap3.svg

Stap 3

Wij vragen voor u een offerte aan bij de geldverstrekker/verzekeringsmaatschappij die het beste aansluit bij uw wensen en voorwaarden.

stap4.svg

Stap 4

Wij nemen de offerte met u door en deze kan worden ondertekend. Wij verzorgen verder de gehele administratieve afwikkeling en nazorg.

Belangrijke documenten

vacature-onder.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar advies over uw hypotheek? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Boumij Hypotheken
Hekellaan 8
5211 LX ’s-Hertogenbosch
073 - 82 22 001

KvK nummer: 17213591

Stuur ons een bericht