Hypotheekadviseur uit Den Bosch

Lees meer

Uw woning financieren

De hypotheekadviseur van Boumij Hypotheken uit Den Bosch helpt u bij het maken van de beste keuze voor de financiering van uw koopwoning. Wij kijken niet alleen naar hoeveel u kunt lenen, maar vooral naar wat u wilt lenen. Bij het afsluiten van een hypotheek spelen uw persoonlijke wensen en ideeën en de verwachte financiële situatie voor de toekomst een belangrijke rol. Op deze manier is er altijd ruimte om uw dromen uit te laten komen en om optimaal te genieten van het leven.

Betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies

U bent alleen gebaat bij een open, eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies, waarbij ook rekening wordt gehouden met de toekomst. Voor uw hypotheek kunt u rekenen op Boumij Hypotheken uit Den Bosch. Al onze hypotheekadviseurs dragen het Keurmerk Financiële Dienstverlening en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast is onze hypotheekadviseur onafhankelijk, waardoor hij op een objectieve manier bepaalt welke banken en verzekeringsmaatschappijen de beste voorwaarden hebben, passende bij uw situatie. Want alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Hypotheek afsluiten? Zo gaan wij bij Boumij Hypotheken in Den Bosch te werk!

Met ons effectieve 4-stappenplan komen wij samen met u tot een onafhankelijk hypotheekadvies op maat:

stap1.svg

Stap 1

Op basis van uw huidige situatie, wensen, mogelijkheden en voorwaarden maakt onze hypotheekadviseur een aantal passende voorstellen.

stap2.svg

Stap 2

Samen met u nemen wij de voorstellen uitgebreid door, inclusief de voor- en nadelen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor een hypotheek die het beste bij u past.

stap3.svg

Stap 3

De hypotheekadviseur vraagt voor u een offerte aan bij de geldverstrekker / verzekeringsmaatschappij die het beste aansluit bij uw wensen en voorwaarden.

stap4.svg

Stap 4

Wij nemen de offerte met u door, waarna deze kan worden ondertekend. Daarna verzorgen we de complete administratieve afwikkeling en nazorg.

Belangrijke documenten

Kiest u voor het afsluiten van uw hypotheek in Den Bosch of omgeving voor Boumij Makelaars? Dan zijn onderstaande documenten belangrijk om te lezen:

 

vacature-onder.jpg

Neem contact met ons op

Op zoek naar advies over uw hypotheek? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Boumij Hypotheken
Hekellaan 8
5211 LX ’s-Hertogenbosch
073 - 82 22 001

KvK nummer: 17213591

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Kan ik een tweede hypotheek nemen?

Een tweede hypotheek is een financiering die u boven op uw bestaande hypotheek afsluit. Het is dus een extra hypotheek op uw woning. In de meeste gevallen wordt er voor een tweede hypotheek gekozen wanneer iemand extra geld wil vrijmaken om het huis te verbouwen. Of u wel of geen tweede hypotheek kunt nemen, is afhankelijk van de overwaarde van uw woning en de hoogte van uw inkomen. Zijn zowel de overwaarde van uw huis en uw inkomen toereikend? Dan is het antwoord ja: u kunt een 2e hypotheek afsluiten.

Lees meer

Wat zijn de notariskosten bij het afsluiten van een hypotheek?

Heeft u uw droomhuis gevonden? Gefeliciteerd. Om uw hypotheek te kunnen afsluiten, moet u langs de notaris. Een notaris zorgt namelijk voor een goede overdracht. Hij regelt alle juridische details in de verschillende contracten die u moet tekenen om de wettelijke eigenaar van uw woning te worden. En voor het regelen van dit alles betaalt u een vergoeding: de notariskosten bij een hypotheek.

Lees meer

Heb ik een werkgeversverklaring/intentieverklaring nodig voor mijn hypotheek?

Bent u in loondienst bij het aanvragen van uw hypotheek? Dan heeft u een werkgeversverklaring nodig. Heeft u een tijdelijk contract of zit u nog in uw proeftijd? Dan heeft u naast een werkgeversverklaring ook een intentieverklaring nodig om uw hypotheek rond te krijgen. Maar wat zijn dit nou eigenlijk voor documenten en wat staat er allemaal in? Boumij Hypotheken geeft u graag antwoord op deze vragen.

Lees meer

Kan ik een hypotheek krijgen met een studieschuld?

Het antwoord op de vraag ‘Kan ik een hypotheek krijgen met een studieschuld?’ is ja. Het is mogelijk om met een studieschuld een hypotheek af te sluiten, alhoewel u dan wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Wat die voorwaarden zijn en waarmee u allemaal rekening dient te houden, lichten we van Boumij Hypotheken graag toe in dit blogartikel.

Lees meer

Kan ik mijn hypotheek tussentijds verhogen of de hypotheek verlengen?

Het is mogelijk om uw hypotheek tussentijds te verhogen of te verlengen. In dit artikel gaan we graag dieper in op beide mogelijkheden.

Lees meer

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik een hypotheek krijgen met een BKR registratie?

Bij het afsluiten van een hypotheek kunt u te maken krijgen met het Bureau Krediet Registratie. Wat is het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Wanneer staat iemand eigenlijk geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie? En is het eigenlijk wel mogelijk om een hypotheek te krijgen met een BKR registratie? Boumij Hypotheken geeft graag antwoord op al uw vragen rondom BKR registratie.

Lees meer

Kunnen mijn ouders garant staan voor mijn hypotheek?

Bent u toe aan een eigen woning, maar lukt het om wat voor reden dan ook niet op eigen kracht? Dan is het mogelijk dat uw ouders garant staan voor de hypotheek. Wanneer iemand bereid is om garant te staan voor uw hypotheek betekent dit dat u meer kunt lenen. Uw ouders kunnen op drie verschillende mogelijkheden helpen bij uw hypotheek. Wat deze drie mogelijkheden zijn en wat garantstelling bij een hypotheek precies is, bespreken we in dit blogartikel.

Lees meer

Kan ik een hypotheek krijgen zonder eigen geld?

Is het mogelijk om een huis te kopen en een hypotheek te krijgen zonder eigen geld? Over het algemeen is het moeilijk om een hypotheek zonder eigen geld te realiseren, maar er zijn mogelijkheden. Boumij Hypotheken vertelt u graag wat deze mogelijkheden zijn.

Lees meer

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Kan ik een huis kopen zonder hypotheek?

Het antwoord op de vraag ‘Kan ik een huis kopen zonder hypotheek?’ is ja. Maar is het wel interessant en verstandig om een huis te kopen zonder hypotheek? Boumij Hypotheken zet de voor- en nadelen van een huis kopen zonder hypotheek graag voor u op een rijtje.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Hoe werkt een boeterente bij een hypotheek?

Denkt u na over het oversluiten van uw hypotheek of het openbreken van een rentevast periode, omdat bijvoorbeeld de rente historisch laag staat? Dan kunt u te maken krijgen met een boeterente. Boumij Hypotheken vertelt u graag wat een boeterente is en of de boeterente bij uw hypotheek aftrekbaar is.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer

Kan ik de overwaarde van mijn huis of hypotheek opnemen?

Door een stijgende huizenprijs en/of aflossing van de hypotheek kan er sprake zijn van een overwaarde. Uw huis is dan meer waard dan uw hypotheek. Dit vermogen krijgt u gewoonlijk pas in uw bezit als u uw woning verkoopt. Maar ook als u niet gaat verhuizen, kunt u de overwaarde van uw huis of hypotheek opnemen. Wij laten u graag kennismaken met wat overwaarde precies is en wat de mogelijkheden zijn om de overwaarde van uw huis op te nemen of te investeren. 

Lees meer