De betrokken makelaar in Nuland en omstreken

Het aankopen of verkopen van een woning is een spannende fase. Een spannende fase waarin wij u als makelaar graag bijstaan. Of u nou als starter op zoek bent naar een appartement of woning of uw huidige woning in Nuland wilt verkopen: een makelaar van Boumij Makelaars staat altijd voor u klaar. Ons geweldige team van specialisten zet zich dagelijks vol enthousiasme in voor het kopen en verkopen van woningen. Samen met u gaan we er gegarandeerd een succes van maken.

Voor iedere woonwens en elk budget

Ben je op zoek naar een woning in Nuland of omstreken? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan appartementen, rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen voor iedere woonwens en met elk gewenst budget. Samen met onze makelaar gaat u op zoek naar een mooie woning in de regio. Dit doen we altijd met onze kernwaarden betrouwbaar, transparant en betrokken in ons achterhoofd. Door bewezen kwaliteit zijn we al jaren marktleider in Den Bosch, Nuland, Vught en omgeving.

Wij hebben niet alleen verstand van het verkopen, aankopen en verhuren van woningen, maar ook van hypotheken. Met onze hypotheekservice helpen wij u de beste keuze te maken voor het financieren van uw droomwoning.

Neem contact op met de makelaar regio Oss

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat wij als makelaar voor u in de regio kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over onze mogelijkheden. Wij kennen Nuland en omgeving door en door, omdat onze makelaars allemaal uit de buurt komen. Ook hebben we inmiddels een waardevol netwerk van potentiële kopers opgebouwd. Niet voor niets dat onze gemiddelde verkooptijd een stuk lager ligt dan het landelijk gemiddelde: 46 dagen in plaats van 79 dagen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer