Makelaar Rosmalen

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning in Rosmalen of omstreken of uw huidige woning wilt verkopen of verhuren: Boumij Makelaars is al ruim 40 jaar dé makelaar voor Rosmalen en omstreken. Door bewezen kwaliteit en ons geweldige team van specialisten zijn we al jaren marktleider in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omgeving. Wij zetten ons dagelijks vol enthousiasme in voor het kopen, verkopen en verhuren van woningen en panden.

Van een gratis waardebepaling tot het kopen van een huis en van een goed hypotheekadvies tot het verhuren van uw woning: uw makelaar uit de regio Rosmalen staat graag voor u klaar.

Betrouwbare en betrokken makelaar in Rosmalen

Boumij Makelaars ie een betrouwbare, betrokken en transparante makelaar regio Rosmalen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal, maar daarnaast zijn wij ook kritisch, nuchter en eerlijk. Omdat al onze makelaars uit de omgeving van Den Bosch komen, kennen wij de regio en de huizenmarkt.

Wij weten als geen ander dat het kopen of verkopen van een woning spannend is. Daarom houden wij u tijdens het aankoop- of verkooptraject continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen, dát is Boumij Makelaars, dé makelaar in Rosmalen en omstreken. En onze gemiddelde klantbeoordeling van 8,9 bewijst dat we onze kernwaarden ook echt waarmaken.

Benieuwd?

Bent u benieuwd wat we als makelaar voor u in de regio Rosmalen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of u nu op zoek bent naar een partner voor de aankoop of verkoop van uw huis of advies nodig heeft over uw hypotheek of verzekering: onze vakmensen staan graag voor u klaar. Wij heten u van harte welkom op ons prachtige kantoor aan de Hekellaan in Den Bosch.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer