Uw makelaar in Geffen en omgeving

Bent u op zoek naar een woning in Geffen: bestaand, nieuwbouw of huur? Of woont u in Geffen en wilt u uw woning graag verkopen? De enthousiaste makelaars van Boumij Makelaar staan graag voor u klaar. Wij helpen al ruim 40 jaar mensen met veel plezier bij al hun vraagstukken op het gebied van wonen en hypotheken. En wij voegen u ook graag toe aan ons portfolio van tevreden klanten.

De redenen waarom wij snel verkopen

Waar de landelijk gemiddelde verkooptijd op 79 dagen ligt, ligt onze gemiddelde verkooptijd een stuk lager namelijk 46 dagen. Er zijn vijf redenen waarom wij als makelaar in de regio Geffen snel verkopen:

 • Wij kennen de buurt
  Al onze makelaars komen uit de omgeving en kennen de buurt dus als geen ander. We verkopen dus niet alleen vol overtuiging uw woning, maar ook de omgeving.
 • Marktconforme vraagprijs
  Met behulp van een gratis waardebepaling geven wij u altijd een advies voor een marktconforme vraagprijs van uw woning.
 • Goede presentatie
  Goede, mooie foto’s en een duidelijke omschrijving zijn belangrijk voor de juiste presentatie van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning zowel op papier als digitaal mooi gepresenteerd wordt.
 • Verkoopklaar maken
  Wij helpen u met kleine stylingtips, kleine aanpassingen om uw huis nog aantrekkelijker en dus verkoopklaar te maken.
 • Groot netwerk
  Boumij Makelaars kent een groot en enthousiast team van makelaars. Allemaal verkoopmakelaars met een eigen netwerk. Samen is dat dus een groot en waardevol lokaal netwerk van potentiële kopers.

Meer informatie? Schakel ons als makelaar in Geffen in

Of u nou uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen in de regio Geffen: de makelaar van Boumij Makelaars helpt u graag met uw zoektocht. Of de zoektocht naar uw droomwoning óf uw zoektocht naar de juiste koper of huurder. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer