Uw makelaar in Geffen en omgeving

Bent u op zoek naar een woning in Geffen: bestaand, nieuwbouw of huur? Of woont u in Geffen en wilt u uw woning graag verkopen? De enthousiaste makelaars van Boumij Makelaar staan graag voor u klaar. Wij helpen al ruim 40 jaar mensen met veel plezier bij al hun vraagstukken op het gebied van wonen en hypotheken. En wij voegen u ook graag toe aan ons portfolio van tevreden klanten.

De redenen waarom wij snel verkopen

Waar de landelijk gemiddelde verkooptijd op 79 dagen ligt, ligt onze gemiddelde verkooptijd een stuk lager namelijk 46 dagen. Er zijn vijf redenen waarom wij als makelaar in de regio Geffen snel verkopen:

 • Wij kennen de buurt
  Al onze makelaars komen uit de omgeving en kennen de buurt dus als geen ander. We verkopen dus niet alleen vol overtuiging uw woning, maar ook de omgeving.
 • Marktconforme vraagprijs
  Met behulp van een gratis waardebepaling geven wij u altijd een advies voor een marktconforme vraagprijs van uw woning.
 • Goede presentatie
  Goede, mooie foto’s en een duidelijke omschrijving zijn belangrijk voor de juiste presentatie van uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw woning zowel op papier als digitaal mooi gepresenteerd wordt.
 • Verkoopklaar maken
  Wij helpen u met kleine stylingtips, kleine aanpassingen om uw huis nog aantrekkelijker en dus verkoopklaar te maken.
 • Groot netwerk
  Boumij Makelaars kent een groot en enthousiast team van makelaars. Allemaal verkoopmakelaars met een eigen netwerk. Samen is dat dus een groot en waardevol lokaal netwerk van potentiële kopers.

Meer informatie? Schakel ons als makelaar in Geffen in

Of u nou uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning wilt kopen in de regio Geffen: de makelaar van Boumij Makelaars helpt u graag met uw zoektocht. Of de zoektocht naar uw droomwoning óf uw zoektocht naar de juiste koper of huurder. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.