Aanbod nieuwbouw Den Bosch

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning in Den Bosch wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties.

Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw regio Den Bosch. Wij begeleiden u met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. Van inschrijving en financiering tot de afhandeling bij de notaris.

Nieuwbouwwoning kopen in zeven stappen

Een nieuwbouwwoning koopt u over het algemeen in zeven stappen.

  1. Inschrijving en toewijzing
  2. Bouwtekeningen/bouwbestek
  3. Koop- en aannemingsovereenkomst
  4. De financiering
  5. De bouw
  6. De oplevering
  7. Afhandeling bij de notaris

De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars Den Bosch ondersteunen en u begeleiden u bij alle bovengenoemde stappen die komen kijken bij nieuwbouw. Zodat u met een gerust gevoel de oplevering van uw nieuwe huis kunt accepteren.

Gespecialiseerd in nieuwe woningbouw regio Den Bosch

Boumij Makelaars is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw. Van nieuwbouw woningen tot nieuwbouw appartementen. Wij zijn als één van de eerste makelaarskantoren op de hoogte van nieuwbouwprojecten in de regio den Bosch. Hoe? Omdat wij geregeld nauw betrokken zijn bij de ontwikkelfase van nieuwbouw van gerenommeerde projectontwikkelaars in onze regio.

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw in de regio Den Bosch of heeft u uw oog laten vallen op één van bovenstaande nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Wat is mijn huis waard