Boumij Makelaars: betrouwbaar,

betrokken en transparant

Lees meer

Verstand van wonen en hypotheken

Boumij Makelaars, opgericht in 1975, zit in een prachtig jaren 30-pand aan de Hekellaan in Den Bosch. Ooit gebouwd in statige stijl van de Amsterdamse School, als kantoor voor een huisvestingsstichting. Een mooie locatie tegenover het Zuiderpark, praktisch óp de stadswallen. Na ruim 40 jaar durven wij als NVM-makelaar te zeggen dat wij verstand hebben van wonen en hypotheken.

En dat komt natuurlijk door ons geweldige team van specialisten dat zich dagelijks vol enthousiasme inzet voor het kopen en verkopen van woningen. Dat weten onze klanten ook, blijkt uit de onafhankelijke klantbeoordeling waar we een gemiddelde van 9,1 scoren! Daar zijn we trots op. Deze score bewijst dat wij altijd nakomen wat wij beloven te zijn: betrouwbaar, betrokken en transparant.

Onze beoordelingen

betrouwbaar.svg

Betrouwbaar

Het is belangrijk dat u volledig op de expertise van de makelaar kunt vertrouwen. Uw wensen staan centraal, maar wij zijn ook kritisch, nuchter én eerlijk. Wij staan namelijk achter iedere aan- of verkoop van een woning, alsof het ons eigen woning betreft. En omdat wij allemaal uit de omgeving komen, kennen wij de huizenmarkt in de regio door en door en weten wij hoe het is om hier te wonen.

betrokken.svg

Betrokken

Zowel uw vaste aan- of verkoopmakelaar als de andere specialisten van Boumij Makelaars zijn op de hoogte van uw wensen, de ontwikkelingen van uw aan- of verkooptraject en de huizenmarkt in de regio. Zo kunt u op ieder moment terecht met eventuele vragen en wordt u altijd direct geholpen.

Ons team

transparant.svg

Transparant

Het kopen of verkopen van een woning is spannend. En wij houden er niet van u lang in spanning te houden. Daarom houden wij u gedurende het aan- of verkooptraject van uw woning continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo krijgt u een snelle terugkoppeling na een bezichtiging en nemen wij u mee in het onderhandelingstraject. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen achteraf; altijd transparant.

boumij-lr-web-0387.png

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer

Een checklist voor het verkopen van uw huis

De knoop is doorgehakt, u gaat uw huis verkopen. Maar wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van uw woning? Hoe bepaalt u de juiste vraagprijs? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de juiste prijs?

Lees meer