Makelaar regio Vlijmen voor elk gewenst budget

Steeds meer mensen ontdekken wonen in Vlijmen. We zien steeds meer kopers vanuit de omliggende plaatsen naar Vlijmen verhuizen. Wonen in Vlijmen is en blijft erg populair. En dat is natuurlijk niet voor niets. Vlijmen ligt tussen het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen en het bourgondische Den Bosch. Een dorp dat voor ieder wat wils biedt.

Bent u op zoek naar een woning in Vlijmen? Schakel dan Boumij Makelaars in. Wij zijn de makelaar voor de regio Vlijmen. Van nieuwbouw en bestaande woningbouw tot verhuur. En dat voor elk gewenst budget. Ook wanneer u wel wat hypotheekadvies kunt gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbare en transparante makelaar in Vlijmen

Bij Boumij Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woning spannend is. Daarom houden wij u tijdens het aankoop- of verkooptraject continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen. Wij zijn een betrouwbare, betrokken en transparante makelaar, werkzaam in de regio Vlijmen. Uw wensen staan bij ons altijd centraal, maar daarnaast zijn wij ook kritisch, nuchter en eerlijk. En onze gemiddelde klantbeoordeling van 8,9 bewijst dat we onze kernwaarden ook echt waarmaken.

Aankopen, verkopen of verhuren

Boumij Makelaars is de makelaar in de regio Vlijmen voor het aankopen, verkopen of verhuren van een woning. Bij het kopen, verkopen of huren van een woning komt veel kijken. Financieel én emotioneel. Onze makelaars houden het hoofd koel en begeleiden u in het aankoop-, verkoop- of huurtraject. Op deze manier kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe droomhuis.

Bent u op zoek naar uw droomwoning of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Onze makelaar staat graag voor u klaar in Vlijmen en omstreken voor een vrijblijvend gesprek.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een hypotheekadvies?

Bent u voornemens om een huis te kopen, maar heeft u nog wat vragen over de hypotheek? Weet u bijvoorbeeld niet of u deze zelf wilt afsluiten of hiervoor liever een adviseur in de arm neemt? Aan de ene kant kunt u natuurlijk geld besparen op de afsluitkosten door zelf een hypotheek af te sluiten, maar aan de andere kant is het misschien wel fijn om te sparren met een hypotheekadviseur over de mogelijke opties en de bijbehorende voor- en nadelen.

Lees meer

Kan ik als zzp’er of ondernemer een hypotheek krijgen?

Veel zzp’ers en ondernemers vragen zich af of ze wel een hypotheek kunnen afsluiten. Ja, dat is mogelijk, maar het gaat wel anders, soms zelfs een stuk moeizamer, dan wanneer u in loondienst bent. Bij het afsluiten van een hypotheek als zzp’er of ondernemer wordt uitgegaan van cijfers van de laatste drie jaar, maar ook wanneer u een startende ondernemer bent zijn er mogelijkheden. Wij helpen u graag met het afsluiten van uw ondernemershypotheek en vertellen u stap voor stap waar u allemaal rekening mee dient te houden.

Lees meer

Makelaarskosten: wat zijn de gemiddelde kosten van een makelaar?

Makelaarskosten zijn de kosten die een makelaar u in rekening brengt voor de begeleiding. Dit geldt zowel voor de begeleiding bij het kopen als het verkopen van een huis. De makelaarskosten zijn meestal een percentage van de uiteindelijke (ver)koopprijs. Wij zetten de verschillen qua makelaarskosten voor u uiteen: de kosten bij een aankoopmakelaar en de kosten bij een verkoopmakelaar.

Lees meer