Villa kopen in de regio Den Bosch?

Wilt u uw huidige appartement of woning graag verruilen voor iets met meer ruimte, met meer rust en naar iets met meer luxe? Heeft u dan al weleens aan een villa gedacht? Het fijne aan een villa is dat het én een vrijstaande woning is én dat de woning vaak omgeven wordt door een grote, vrije ruimte. Als ervaren makelaar helpen wij u graag met uw zoektocht naar een pareltje van een villa in de regio Den Bosch. Dit doen we aan hand van uw wensen en het door u beschikbaar gestelde budget. Op deze manier begeleiden en ondersteunen we u naar het verantwoord aankopen van een villa in of net buiten Den Bosch.

Filter

Verschillende soorten villa’s

Eén van de grootste voordelen van een villa is dat u veel woon- en leefruimte heeft en dus nauwelijks geluidsoverlast heeft van de buren. Maar naast grote, vrijstaande villa’s zijn er in de 20e en 21e eeuw ook complete villawijken ontstaan. Vaak net buiten de grenzen van de bebouwde kom. Of u nu op zoek bent naar een villa in de regio Den Bosch uit de eerste of de tweede categorie: bij Boumij Makelaars bent u aan het juiste adres.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u in ons huidige aanbod koopwoningen een mooie villa te koop zien staan in Den Bosch zelf of één van de omliggende steden of dorpen? En wilt u daarover graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De aankoopmakelaar van Boumij Makelaars gaat graag voor u aan de slag. Omdat al onze makelaars uit de regio Den Bosch komen, weten zij als geen ander wat er te koop staat of te koop komt. Onze gemiddelde klantbeoordeling van een 8,9 bewijst dat we het makelaarsvak verstaan.

Veelgestelde vragen

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Wat zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van een huis komen meer kosten kijken dan alleen de aankoopprijs. Kosten waar u ook mee te maken krijgt zijn de kosten koper. Maar wat is kosten koper nou eigenlijk? Dit zijn de kosten die u moet betalen om eigenaar van de woning te worden. Zijn de kosten koper voor iedereen gelijk of zijn er andere kosten koper voor starters?

Lees meer

Wat is de wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een huis?

Als de koopovereenkomst door zowel de kopende als de verkopende partij is getekend, is de koop een feit. Toch kan de koper na het tekenen van de koopovereenkomst nog van de koop af dankzij de wettelijke bedenktijd. De wettelijke bedenktijd na de aankoop van een huis is drie dagen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de bedenktijd één kalenderweek.

Lees meer

Wat is mijn huis waard