Herenhuis kopen in Den Bosch?

Heeft u er altijd al van gedroomd om in een herenhuis te wonen? Dat begrijpen wij als geen ander. Een herenhuis heeft een prachtige, statige en elegante uitstraling. Wij van Boumij Makelaars helpen u graag met uw zoektocht naar een herenhuis in de regio Den Bosch. Het is aan te raden om bij het kopen van een herenhuis een makelaar in te schakelen die specialistische kennis heeft, die verstand heeft van specifieke zaken rondom dit type huizen. De aankoopmakelaar van Boumij Makelaars is zo een makelaar.

Filter

De kenmerken van een herenhuis

Een herenhuis hoeft niet perse een vrijstaande woning te zijn, maar kan zich ook in een rijtje bevinden. Herenhuizen worden in verschillende stijlen gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan een jaren ’30 stijl of juist een modernere variant. Herenhuizen zijn te herkennen aan de statige elegante uitstraling. Ze hebben daarnaast ook een hoge gootlijn, hoge kozijnen en een rechte indeling. De binnenkant van een herenhuis kenmerkt zich door de hoge plafonds, sierlijke lijsten, glas-in-lood ramen, grote schouwen en veel details.

Bent u wel gecharmeerd van de stijl van een herenhuis en wilt u graag een herenhuis in de regio Den Bosch kopen? Boumij Makelaars staat u graag bij in deze zoektocht. Wellicht staat het herenhuis van uw wensen tussen ons huidige aanbod en anders brengen we uw wensen graag in kaart en gaan we voor u op zoek.

Een betrokken en betrouwbare makelaar

Wanneer u op zoek bent naar een herenhuis in Den Bosch zijn wij de betrokken, betrouwbare en transparante makelaar voor u. Wij helpen onze klanten al meer dan 40 jaar met veel plezier bij al hun vraagstukken op het gebied van wonen. En we voegen u graag toe aan ons bestand van tevreden klanten. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Boumij Makelaar staat graag voor u klaar.

Veelgestelde vragen

De verbouwingshypotheek: uw hypotheek verhogen voor een verbouwing

Voldoet uw huidige woning niet meer helemaal aan uw wensen omdat het bijvoorbeeld te klein of wat gedateerd is? Dan kunt u uw woning weer naar wens maken door te verbouwen. Een verbouwing kan aardig oplopen in de kosten. U kunt hier aan de ene kant spaargeld voor gebruiken, maar aan de andere kant ook kiezen voor een verbouwingshypotheek/het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing.

Lees meer

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek, komen een aantal kosten kijken. Kosten boven op de aankoopsom van de woning. Deze kosten kunt u sinds 1 januari 2018 niet meer meefinancieren in uw hypotheek. Tegenwoordig heeft u dus eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten. Over hoeveel eigen geld u nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek gaan we in dit artikel dieper op in.

Lees meer

Wanneer kan of moet ik mijn bestaande hypotheek oversluiten?

U kunt er altijd voor kiezen om uw bestaande hypotheek over te sluiten. Het oversluiten van een hypotheek is vooral interessant wanneer er voor u financieel voordeel te behalen is. Maar wanneer is het oversluiten van een hypotheek dan aantrekkelijk genoeg? Boumij Hypotheken zocht het voor u uit.

Lees meer

Wat zijn de kosten koper?

Bij de aankoop van een huis komen meer kosten kijken dan alleen de aankoopprijs. Kosten waar u ook mee te maken krijgt zijn de kosten koper. Maar wat is kosten koper nou eigenlijk? Dit zijn de kosten die u moet betalen om eigenaar van de woning te worden. Zijn de kosten koper voor iedereen gelijk of zijn er andere kosten koper voor starters?

Lees meer

Wat is de wettelijke bedenktijd bij de aankoop van een huis?

Als de koopovereenkomst door zowel de kopende als de verkopende partij is getekend, is de koop een feit. Toch kan de koper na het tekenen van de koopovereenkomst nog van de koop af dankzij de wettelijke bedenktijd. De wettelijke bedenktijd na de aankoop van een huis is drie dagen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de bedenktijd één kalenderweek.

Lees meer

Wat is mijn huis waard