Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

St.-Elisabethstraat 1 D

5261 VK VUGHT

Woon Opp.
102 m²
Perceel Opp.
108 m²
Bouwjaar
2023
St.-Elisabethstraat 1 D 5261 VK VUGHT

Omschrijving St.-Elisabethstraat 1 D VUGHT

Rozenoord | bouwnummer 3 transformatie stadswoning | Gelegen aan de Sint Elisabethstraat te Vught

Deze nog te realiseren stadswoning is onderdeel van het project Rozenoord en betreft een renovatie van een historisch schoolgebouw in hartje centrum van Vught. In dit oude schoolgebouw komen 4 unieke stadswoningen die voldoen aan de laatste eisen van een nieuwbouwwoning o.a. een warmtepomp, vloerverwarming en de stadswoningen zijn voorbereid op de aanleg van PV-panelen en de laadpaal voor een elektrisch voertuig. In de achtergelegen ondergrondse parkeergarage beschikken de woningen over 2 eigen parkeerplaatsen en een berging. Het bovengelegen dek zal worden ingericht als fraaie, gemeenschappelijke daktuin waar de bewoners van de woningen en appartementen gebruik van kunnen maken.

Rozenoord is een project in Vught. Hier woon je op een steenworp afstand van het centrum. Onder de rook van ’s-Hertogenbosch is Vught al sinds jaar en dag een immens geliefde woonplek. Dat verklaart de vestiging van landelijke villa’s, buitenhuizen en landgoederen. Vreemd is dat niet, want Vught verenigt veel kwaliteiten.

Bouwnummer 3
• stadswoning van ca. 102 m2. • perceeloppervlakte ca. 108 m2 • twee parkeerplekken in de ondergrondse parkeerkelder met voorbereiding op een elektrisch voertuig • berging ook in de ondergrondse parkeerkelder • de charme van een historisch pand met het comfort van nu • inclusief luxe SIEMATIC keuken met SIEMENS apparatuur en badkamer • von prijs €590.000,-.Kenmerken

Overdracht

Status
VERKOCHT

Bouwvorm

Soort woning
EENGEZINSWONING
Type woning
TUSSENWONING
Bouwjaar
2023
Energielabel

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
102 m²
Perceeloppvervlakte
108 m²
Inhoud
345 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
IN CENTRUM
Tuin
ACHTERTUIN VOORTUIN
Tuinpositie
OOST
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
-
Garage
PARKEERKELDER

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht