Snel naar:
OmschrijvingKenmerkenFoto'sKaart

Uilenburg 17

5321 XC HEDEL

Woon Opp.
109 m²
Perceel Opp.
-
Bouwjaar
2023
Uilenburg 17  5321 XC HEDEL

Omschrijving Uilenburg 17 HEDEL

De bouw van dit nieuwbouwappartement is gestart! Naar verwachting wordt het appartement het 2e kwartaal van 2024 opgeleverd.

Nieuwbouwproject 't Prinsenwiel
Op een uniek gelegen plekje aan de Nieuwe Wiel langs de Maasdijk in Hedel gaat het project ’t Prinsenwiel gerealiseerd worden, een hofje met 21 appartementen en 4 royale twee-onder-een-kapwoningen. Met uitzicht op het rustige wiel en over de Maasdijk richting ’s-Hertogenbosch, is het hier volop genieten van deze landelijke omgeving.

Appartement C9
Appartement C9 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een totale oppervlakte van 109 m2. Het appartement heeft twee slaapkamers, een woonkamer met een open keuken en is gelegen op het zuiden. Het appartement heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en toegang tot het ruime (17 m²) balkon op het zuiden!

Het terrein van 't Prinsenwiel biedt de ruimte om in het totaal 58 parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers aan te leggen, een mooie tuin te maken en een gezellig vlonderterras aan de oever van de Wiel. Iedere bewoner krijgt de beschikking over een eigen, vaste parkeerplaats op het terrein. De inrit ligt aan de Prinses Beatrixstraat en het gehele terrein met hofje blijft eigendom van de bewoners en is daarmee privé terrein.

Er zijn binnen het nieuwbouwproject 't Prinsenwiel nog enkele appartementen beschikbaar! Mocht u interesse hebben in een van de appartementen of andere vragen hebben neem dan contact op met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek.Kenmerken

Overdracht

Status
VERKOCHT

Bouwvorm

Soort woning
Type woning
PORTIEKFLAT
Bouwjaar
2023
Energielabel

Oppervlakte en inhoud

Woonopppervlakte
109 m²
Perceeloppvervlakte
-
Inhoud
330 m³
Overige inpandige ruimte
Gebouwgebonden buitenruimte

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
AAN WATER VRIJ UITZICHT OPEN LIGGING
Tuin
GEEN TUIN
Tuinpositie
-
Tuinkwaliteit
-
Bergin/Schuur
INPANDIG
Garage
GEEN GARAGE

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht