Citadel | De Groote Wielen

Heerlijk wonen in De Groote Wielen

In het midden van nieuwbouwplan De Groote Wielen is buurt Centrum in voorbereiding. Direct aan het water in deelplan Waterpark worden circa 130 appartementen gerealiseerd. Elk plan bevat ongeveer 45 woningen/appartementen.

Op de hoogte blijven
Er is momenteel nog geen concrete informatie over de appartementen, de start van de inschrijving en de prijzen. Kijk op deze projectwebsite voor de actuele informatie.

De Groote Wielen

In het oostelijk deel van ’s-Hertogenbosch, ten noorden van Rosmalen, vind je de nieuwbouwwijk De Groote Wielen. Verdeeld over 7 verschillende buurten met ieder een eigen sfeer en karakter. Heerlijk wonen midden in het mooie poldergebied. Architectuur met respect voor ruimte en natuur. In de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire wijk waar inmiddels meer dan 9.300 bewoners een thuis gevonden heeft. Niet voor niets hanteert De Groote Wielen de slogan ‘groots genieten’!

Centrum
Het toekomstige centrum vormt letterlijk het hart van De Groote Wielen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een wijkwinkelcentrum, een gezondheidscentrum en een mooie kade met een gezellig plein aan de waterplas met kleinschalige horeca. De combinatie van de horecagelegenheden, winkels en verschillende recreatiemogelijkheden maakt het Centrum dadelijk hét centrum van de hele wijk.

Citadel | De Groote WielenCitadel | De Groote WielenCitadel | De Groote WielenCitadel | De Groote Wielen

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht