Willemspoort Zuid

Een goudgerande plek

Het eerste gebouw dat in verkoop gaat van Willemspoort Zuid is ‘De Meester’. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de verkoopvoorbereiding. Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite: www.willemspoort.nl

Aanbod koopappartementen 'De Meester'
De diversiteit aan appartementen in De Meester is groot. Vrijwel alle type appartementen hebben een unieke indeling en zijn beschikbaar in de maten M, L, XL of XXL. Op zoek naar echt iets bijzonders met een vergezicht over De Gement? De Meester biedt ook Special (X)XL penthouses.

Beleef de natuur
Willemspoort Zuid is niet voor niets straks de Poort naar de Gement. Breng een bezoek aan het uitzichtpunt – een zogenaamde ‘honey pot’ – en geniet van het uitzicht, de vogels, de zon en de rust.

Beleef 's-Hertogenbosch
In de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch is altijd iets te beleven. Met tien minuutjes vanaf Willemspoort fietsen sta je middenin het stadscentrum. Je kunt er heerlijk shoppen, diverse musea bezoeken, koffiedrinken, lunchen in de leukste cafés en ronddwalen. Ervaar gastvrijheid en bourgondische gezelligheid in de vele restaurants die de stad kent. Vergeet ook niet de Bossche Bol, de Sint-Jans Kathedraal, de Binnendieze en de carnavalstradities van Oeteldonk. Dat alles maakt ’s-Hertogenbosch zo typerend gezellig.

Levendige stadsbuurt
Willemspoort Zuid is onderdeel van de levendige stadsbuurt Willemspoort, in het zuidwesten van de stad. Zeg je Jeroen Bosch Ziekenhuis, Koning Willem I college, HAS en natuurgebied de Gement, dan ligt Willemspoort daar precies tussenin. Studenten, ziekenhuisbezoekers, natuurliefhebbers, gasten van grand café de KASerne, bewoners van Willemspoort Noord; hier is altijd reuring. Met Willemspoort Zuid gaan we de levendigheid van deze wijk bekronen.

Perfect bereikbaar
Willemspoort Zuid is met de ligging aan de randweg perfect bereikbaar. De auto parkeer je in de (ondergrondse) garage. Voor de deur zijn haltes voor het openbaar vervoer en binnen 5 minuten fietsen sta je op het Centraal Station. In Willemspoort Zuid kun je gebruik maken van elektrische deelauto’s en deelfietsen. Een eigen auto bezitten is hier bijna overbodig. Nodig vrienden uit, pak een fiets en ga de mooie natuur in! 

Willemspoort ZuidWillemspoort ZuidWillemspoort ZuidWillemspoort ZuidWillemspoort Zuid

Neem contact met ons op

Op zoek naar een partner voor de aankoop of verkoop van een huis? Of advies over uw hypotheek of verzekering? We horen het graag.

Contactgegevens

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
073 - 61 22 344

KvK nummer: 16080762
BTW nummer: NL.8045.04.702.B.01

Funda Boumij   Facebook Boumij

Stuur ons een bericht